Agenda

AGENDA

K&M organiseert vaak activiteiten, zie ons actuele overzicht op onze Facebookpagina. Meer uitleg vindt u hieronder.

Aanmelden: Stuur een mail naar contact@km-training-coaching.nl

 

Familieopstellingen

Familieopstellingen helpen je op een snelle manier antwoord te krijgen op tal van oprechte vragen. Dit kunnen vragen zijn over relaties, familie, kinderen, ziekte, geld of werk. Je kunt met een opstelling ook achterhalen waarom je je verloren, boos, depressief of angstig voelt. Door een opstelling voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is. Het maakt dat je in staat bent tot dan toe verborgen verbanden te zien. Hierdoor ontstaat nieuw inzicht en ruimte voor daadwerkelijke verandering. Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door en van daaruit kun je direct praktische stappen maken in je dagelijkse leven.

 

Spiegelogie

Willem de Ridder is grondlegger van de spiegelogie. Hij zegt: “De wetten van energie zijn heel simpel en begrijpelijk. Als je ergens energie in steekt, groeit de energie. Als ik mijn bankrekening spek, groeit mijn bankrekening. Heel simpel. Hoe meer koffie ik in mijn kopje schenk, hoe voller het kopje wordt. Toch hebben ouders ons precies het tegenovergestelde geleerd. Als wij een probleem hebben, dienen we dat probleem juist te lijf te gaan. We moeten van het probleem af zien te komen, door er tegen te vechten. Kortom, wij zijn er van overtuigd geraakt dat als we energie in het probleem stoppen, het probleem zal verdwijnen. Een kind voelt aan dat dit niet kan kloppen. Als je energie in een probleem stopt, groeit het probleem. Dat is een universeel grondbeginsel. De spiegelogie gaat er vanuit dat hoe jij de wereld ziet, exact is hoe de wereld zich aan jou laat zien. Er bestaat alleen jouw waarheid en die is dus maakbaar!

 

HSP

Iemand die hooggevoelig is neemt alle kleine nuances, veranderingen en prikkels binnen én buiten zichzelf versterkt waar. Een HSP vangt dus signalen beter, grondiger en duidelijker op.

De workshop is bedoeld om kennis te maken met HSP maar ook om bewust(er) te worden van de prikkels waar jij of je kind in het dagelijks leven mee te maken hebt.

We besteden aandacht aan hoe jij je energie beter leert beheren en daardoor bewuster kunt omgaan met prikkels in en om jou heen. Wat zijn jouw energieslurpers en -opladers?

 

Het Enneagram

Het enneagram is een model dat 9 persoonlijkheidstructuren onderscheidt en beschrijft. Deze 9 types kun je zien als 9 verschillende brillen waardoor naar dezelfde werkelijkheid wordt gekeken.

Het doel van het werken met het enneagram is in de eerste plaats om jezelf beter te leren kennen. In de workshop geven we een eerste kennismaking met de 9 types. Je zult tevens een test doen om te achterhalen welk type jij hebt. Als je je automatische neigingen leert zien (en voelen) dan krijg je keuzeruimte. Ruimte om je patroon van denken, voelen en handelen te heroverwegen, soms zelfs los te laten.

Je krijg zo meer innerlijke ruimte en vrijheid om bijv. met iets of iemand op andere wijze om te gaan dan je van nature geneigd bent te doen. Het enneagram is een krachtig hulpmiddel voor zelf management.

 

Wet van de aantrekking

Dat waar je aandacht naar toe gaat, trek je aan. Het gaat erom dat je kan leren hoe je gebruik maakt van deze Universele wet, om daadwerkelijk aan te trekken wat jij wilt. Deze wet is net zo sterk als de wet van de zwaartekracht. Op het moment dat je leert visualiseren, maak je automatisch verbinding met datgene waar jij je aandacht op richt. Ook hierbij geldt; wat je voedt, groeit. Dit gebeurt vaak onbewust. Het wordt een uitdaging om je energie bewust te kanaliseren, en je focus op ‘overvloed’ te zetten.

K&M training-coaching

Prinses Irenestraat 14, 4424 AL Wemeldinge

KvK 51647478

AVG Privacyverklaring

Contactgegevens:

Katja Koelemij: 06 - 402 550 16

Maike Vermeulen: 06 - 512 453 08

contact@km-training-coaching.nl

Volg ons via social media: